Investeren in vakantiewoning Spanje

Investeren in prachtig Spanje

Wil jij investeren in een eigen vakantiewoning in het buitenland, dan doe je er slim aan om voor Spanje te kiezen. Spanje is een plek waar je aangenaam kunt overwinteren en waar je de zon kunt aanbidden in de zomer. Het heeft alles: van een uitgestrekte kust met prachtige stranden aan zowel de noord- als het zuidkant, tot de afwisselende natuurgebieden, bergen en meren die je verspreid door het hele binnenland aantreft.

Zelf genieten van je investering in Spanje

Als je je geld investeert in Spanje weet je dus dat je zelf altijd met plezier naar je vakantiewoning zal gaan; of het nou zomer is of winter. Je kunt vaak niet al te duur vliegen naar Spanje en een auto huren op het vliegveld, of je gaat – zoals veel Nederlanders – met de auto.

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Spanje hebt

Lees meer

Bij de meeste nieuwbouwprojecten die wij aanbieden kun je als eigenaar langere tijd verblijven of er zelfs gaan wonen. Mocht jij je vakantiehuis willen verhuren, dan kan dat ook geregeld worden.
Stel je eens voor hoe heerlijk het is; het gemak waarmee je naar je eigen, comfortabele en luxe vakantiewoning gaat. Je hoeft geen andere vakanties uit te zoeken en hotels of huizen te boeken; je verblijft in jouw eigen riante woning.

Verhuren van je woning

Natuurlijk wil je zelf genieten van je huis, maar dat is voor de meeste investeerders niet het hoogste doel. Je kunt je woning namelijk vanaf de eerste dag verhuren aan toeristen en profiteren van de verhuuropbrengst.
In een land als Spanje, waar het ook in de winter aangenaam is, weet je bijna zeker dat je jouw huis het hele jaar door kunt verhuren. Het land is geliefd is bij veel Nederlanders, andere Europeanen en bij mensen van veel verder weg; jaarlijks wordt Spanje door meer dan tachtig miljoen toeristen bezocht.

Het is goed om te weten dat jij je niet bezig hoeft te houden met de verhuur. Wij kennen betrouwbare partijen die jou de verhuur uit handen nemen en in de meeste gevallen op het resort zijn gevestigd. Zij zorgen voor de planning en het financiële deel.
Zelfs om het onderhoud en de schoonmaak hoef je je niet druk te maken. Alle woningen die wij aanbieden maken onderdeel uit van een resort. Het resort beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder beheer en schoonmaak. Zij zorgen dus voor jouw vakantiehuis als jij er niet bent.

Overigens heeft de ligging op een resort nog een ander voordeel: de meeste resorts hebben luxe extra’s waar jij, maar ook jouw gasten, gebruik van kunnen maken: restaurants en bars, zwembaden, golfbanen of fitness en wellness.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen vakantiehuis kopen Spanje

Lees meer

Investering in Spanje: rendement op lange termijn

Hoewel het rendement op de korte termijn (de verhuuropbrengst) aantrekkelijk is, net als de mogelijkheid om zelf regelmatig in je vakantiewoning te verblijven, is er nog een grote reden waarom investeren in Spanje verstandig is: investeren in vastgoed is over het algemeen altijd slim. De waarde van woningen stijgt in de meeste gevallen en omdat de nieuwbouwprojecten die wij aanbieden gebouwd zijn met uitstekende materialen en de resorts luxe zijn, zal de waarde van jouw vakantiewoning in Spanje nog sneller kunnen stijgen.

Sparen, beleggen of investeren in Spanje?

De meeste bezoekers van onze website weten dat investeren in een vakantiewoning tegenwoordig meer oplevert dan de alternatieven. Sparen levert al jaren niet of nauwelijks iets op en beleggen is onzeker. Als je het geld ervoor hebt, is investeren in vastgoed in Spanje dus een logische keus.
Fiscaal gezien vraagt investeren in Spanje om iets meer verdieping dan je geld eenvoudigweg op een spaarrekening zetten of over te dragen aan een beleggingsfonds. Maar gelukkig zijn er specialisten die hier alles over weten en hoef je het niet zelf uit te zoeken. Wij brengen onze klanten in contact met fiscalisten en juristen die precies weten waar je rekening mee moet houden als je een woning in Spanje wil kopen.

Investeren in Spanje via Second Home Invest

Omdat de kans groot is dat je niet eerder een vakantiewoning in het buitenland hebt gekocht, is het goed om een partij in de arm te nemen die je adviseert gedurende het hele traject. Bij Second Home Invest begint dat al bij het eerste contact: het moment dat een bezoeker van de website aangeeft meer informatie te willen over een van onze nieuwbouwprojecten.
Wij sturen deze informatie op en doen ook een voorstel om eens persoonlijk kennis te maken. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd omdat we dan meteen de eerste vragen kunnen beantwoorden en geïnteresseerden al snel weten of investeren in Spanje bij hen past of toch (nog) niet.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring bij de bemiddeling van vakantiewoningen in het buitenland. We weten hoe fijn klanten het vinden om ontzorgd te worden en toch op de hoogte te worden gehouden over belangrijke stappen in het aankoopproces. Zeker als een nieuwbouwwoning nog in aanbouw is of de eerste steen nog gelegd moet worden.
Investeren in Spanje is een leuk avontuur dat dankzij Second Home Invest een aangenaam avontuur wordt.