Actueel aanbod in Spanje

Spanje | Catalonië

Infinitum

Gelegen aan de Middellandse Zee aan de Costa Dorade ligt het prachtige golfresort Infinitum. Onder de rook van Tarragona en op een uur rijden van Barcelona Airport worden stijlvolle appartementen, townhouses en villa’s gerealiseerd. Ontdek Infinitum, waar luxe, comfort, rust en natuur samenkomen in een unieke setting.

Omgeving Tarragona

Appartementen, townhouses en villa's

Geen verhuurverplichting

Spanje | Catalonië

Infinitum | Llevant

Op Infinitum worden royale, stijlvolle Llevant appartementen, variërend van 2 tot 4 slaapkamers. De appartementen hebben een residentiele status waardoor je er het hele jaar kunt wonen.

Infinitum

Vanaf 68m²

Catalonië

2-4 slaapkamers

Vanaf € 470.000,-

2-4 badkamers

Spanje | Catalonië

Infinitum | Ponent

Deze fraaie geschakelde villa’s hebben iedere een privé zwembad en fraaie tuin. De royale villa’s beschikken over 4 slaapkamers en fraai afgewerkte keuken en badkamers. 

Infinitum

vanaf 152m²

Catalonië

4 slaapkamers

Vanaf € 897.000,-

Eigen zwembad

Spanje | Catalonië

Infinitum | Mestral

Investeer in één van de townhouses op golfresort Infinitum. Loop vanuit je huis binnen 5 minuten naar de goudgele stranden en de zee. De townhouses hebben 4 slaapkamers en een fraaie tuin. Ze zijn schitterende gelegen tussen de pijnbomen en de prachtige tuinen op het resort.

Infinitum

141m²

Catalonië

4 slaapkamers

Vanaf € 748.000,-

3 badkamers

Investeren

Begeleiding via Second Home Invest

Wat maakt ons uniek?
Investeren in Spanje via Second Home Invest; waarom zou je het doen? Je hebt alle reden om jezelf deze vraag te stellen. Hoe kies je nou uit al die aanbieders de juiste partij? Een partij die betrouwbaar is, verstand van zaken heeft en een persoonlijke aanpak hanteert?

Lees meer

Spanje | Andalusië

Sotogrande La Reserva

Sotogrande la Reserva is een toonaangevend resort in zuid-oost Spanje in de buurt van Gibraltar. Het ligt op 10 minuten van de kust en beschikt over een 5-sterren hotel, een unieke beachclub en een 18-holes golfbaan.

Sotogrande

Appartementen

Met verhuurmogelijkheden

Spanje | Andalusië

Sotogrande | Village Verde

Schitterend gelegen, tussen de groene bomen en met een fraai uitzicht worden in Village Verde, gelegen op het toonaangevende Sotogrande La Reserve royale, luxe appartementen gerealiseerd.

Sotogrande

Vanaf 100m²

Andalusië

2-5 slaapkamers

Vanaf € 860.000,-

2-5 badkamers

Persoonlijk begeleiding

Paulien Haagsma

Volledige ontzorging
Bij het kopen van een vakantiewoning in Spanje komt veel kijken. Je doet er dan ook verstandig aan om de hulp van een externe en ervaren partij in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een soepel, zorgeloos aankooptraject waarbij je begeleiding, ondersteuning en advies mag verwachten.

Neem contact op

Spanje | Tenerife

Abama Resort

Abama Resort Tenerife is een toonaangevend golfresort op de Canarische eilanden. Op nog geen half uur van het vliegveld ligt dit prachtige golfresort direct aan de oceaan. Het beschikt over een eigen strand met beachclub en vele faciliteiten.

Abama Resort

Appartementen

Met verhuurmogelijkheden

Spanje | Tenerife

Abama Resort | Los Jardines

Exclusieve 2 en 3 slaapkamer appartementen met weids uitzicht over het resort en de oceaan, liggend vlak langs de driving range. Geniet het hele jaar door van een heerlijk klimaat, rust en ruimte op het prachtige eiland Tenerife.

Abama Resort

Vanaf 119m²

Tenerife

2-3 slaapkamers

Vanaf € 876.000,-

2-3 badkamers

Overtuig jezelf ter plekke

Advies op locatie

Om een goed beeld te krijgen en sfeer te proeven
Wanneer je overweegt een vakantiewoning in Spanje te kopen zul je uiteraard het project in Spanje gaan bekijken voordat je besluit over te gaan op aankoop. Zo krijg je dankzij de bezichtiging van het project en eventuele referentieprojecten een duidelijk beeld van wat je mag verwachten.

Lees meer

Spanje | Murcia

La Manga Club

Net buiten de drukte van de Costa Calida, omgeven door een natuurgebied ligt La Manga Club, een toonaangevend resort waar in 1972 de eerste woningen werden gerealiseerd. Je vindt hier luxe vakantiewoningen, appartementen en townhouses en faciliteiten als tennis- en padelbanen, wellness, golfbanen en meer dan 15 restaurants en bars.

Omgeving Murcia

Appartementen en villa's

Met verhuurmogelijkheden

Spanje | Murcia

La Manga Club | Las Orquideas

Op La Manga Club worden 42 elegante, moderne ingerichte appartementen in Las Orquideas gerealiseerd, zowel geschikt om te zelf te wonen als om te verhuren. Vanuit de appartementen heb je uitzicht over het kustgebied van Mar Menor.

La Manga Club

Vanaf 84m²

Murcia

2-3 slaapkamers

Vanaf € 365.000,-

2-3 badkamers

Spanje | Murcia

La Manga Club | Las Acacias

Op La Manga Club worden 29 moderne, nieuwbouwvilla’s gerealiseerd op kavels variërend van 500 tot 740 m2. Deze Las Acacias villa’s zijn ieder uniek door hun eigen indeling en ze beschikken allemaal over een privé zwembad in de fraai aangelegde tuin.

La Manga Club

vanaf 177m²

Murcia

2-3 slaapkamers

Op aanvraag

Eigen zwembad