Over Second Home Invest

Gerard en Paulien Haagsma

Second Home Invest

Al meer dan 10 jaar werken wij, Gerard en Paulien Haagsma, samen om klanten te ondersteunen, begeleiden en adviseren bij de aankoop van hun exclusieve en luxe droomhuis in het buitenland. Wij zijn dé persoonlijke en betrouwbare partner bij aankoop van een vakantiewoning in Spanje.

Bedrijfsdocumentaire

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

Second Home Invest

Exclusief en bijzonder. Dat geldt voor alle resorts die wij met zorg hebben uitgekozen. Op korte afstand van zee, op een golfresort met luxe faciliteiten als wellness en sauna, fitness ruimte, sportgelegenheden en meerdere restaurants, maar ook met conciërge services en beheer & onderhoud.

Wij, Second Home Invest, zijn al ruim 10 jaar de persoonlijke en betrouwbare partner voor onze klanten bij de aankoop van exclusieve vakantieappartementen in binnen- en buitenland. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie, de bouwkwaliteit, het  management tot en met de reputatie van de ontwikkelaar.

Door onze persoonlijke benadering, onze grenzeloze service en ons lokale netwerk van specialisten, zorgen wij voor een onvergetelijke klantervaring. Wij nemen je bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat je niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject.

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar en worden ook door hen betaald. Daarbij hanteren we de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

 

Gerard en Paulien Haagsma

Meer weten over
Second Home Invest?

Neem gerust contact met ons op.

Gerard en Paulien Haagsma

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Wij vinden het geweldig om klanten te helpen aan hun droomwoning in Portugal. Daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld. Het geeft ons veel voldoening om ook deze mensen ook aan een woning te kunnen helpen. Wij zijn daarom Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Dit is een kleinschalige stichting die zich in zet voor de bouw van een huis en toekomst voor de allerarmsten in Latijs-Amerika en Zuidelijk Afrika. Samen met lokale partner organisaties bouwt Stichting HomePlan aan de toekomst van deze mensen.

Samenwerkingspartners

Waarom aankopen via Second Home Invest?

Toonaangevende resorts in Spanje

Wij werken samen met een beperkt aantal projectontwikkelaars op toonaangevende resorts in Spanje.
Daarbij streven wij naar een langdurige en intensieve samenwerking.

Nederlandse begeleiding zonder extra kosten

Wij bemiddelen in opdracht van de Portugese ontwikkelaar. tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van onze expertise en netwerk van specialisten.

Hoogwaardig nieuwbouw

Wij bemiddelen in nieuwbouw villa’s en appartementen. Deze vakantiewoning zijn hoogwaardig gebouwd en afgewerkt.

Zorgeloos investeren

Op alle resorts waarvoor wij bemiddelen kun je het management, het beheer en de verhuur van je villa of appartement volledig uitbesteden.