La Manga Club
Las Orquideas

La Manga Club | Murcia

Appartementen in zuid Spanje

Op La Manga Club worden 42 elegante, moderne ingerichte appartementen in Las Orquideas gerealiseerd, zowel geschikt om te zelf te wonen als om te verhuren. Vanuit de appartementen heb je uitzicht over het kustgebied van Mar Menor. Er is een fraai aangelegde tuin met daarin een zwembad met zonneterrassen voor gezamenlijk gebruik.

La Manga Club

Van 84m² - 107m²

Murcia

2-3 slaapkamers

Vanaf € 365.000,-

2-3 badkamers

Informatie aanvragen

Las Orquideas

Resort

La Manga Club

Services, faciliteiten en inspiratie over La Manga Club.

Lees meer

Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje
Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje
Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje
Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje
Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje
Las Orquideas appartementen - La Manga Club - Spanje

Aanbod luxe appartementen

Las Orquideas
Appartementen

Prijs vanaf  € 365.000,-

  Binnenruimte: 84m² – 107m²
  Slaapkamers: 2 – 3
  Gezamenlijk zwembad
  Royale terrassen

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

De appartementen worden internationaal aangeboden, waardoor de beschikbaarheid dagelijks kan veranderen. Prijzen worden bepaald op basis van de grootte, de ligging, de bezonning en het uitzicht van het appartement. We maken graag een selectie van beschikbare woningen op basis van je voorkeuren. Neem daarvoor contact met ons op.

MURCIA | LA MANGA CLUB

Specificaties Las Orquideas appartementen

Aanbod Las Orquideas

 • 42 appartementen
 • Variërend van 2 -3 slaapkamers
 • Variërend in grootte 84m² – 107m²
 • Luxe keuken en badkamer
 • Gezamenlijk zwembad
 • Parkeerplaats

Verhuur & Beheer

 • Geniet van alle faciliteiten, veiligheids- en onderhoudsdiensten van het resort.
 • Vrij van verhuurverplichtingen. Indien je wel zou willen verhuren dan kun je gebruik maken van de Verhuur en Beheer mogelijkheden op het resort.

Faciliteiten la Manga Club

 • Restaurants en bars
 • Tennis- en padelbanen
 • Supermarkt en dokerspraktijk
 • Toegang tot privé strand

Waar ligt La Manga Club?

 • Regio Murcia
 • 1,5 uur rijden vanaf Alicante Airport
 • Half uur rijden naar Cartagena
 • 10 minuten van zee

Een appartement op La Manga Club

La Manga Club is een van Europa’s toonaangevende sport- en vrijetijdsresorts. Vanaf 1972 werden de eerste woningen gerealiseerd en ondertussen is La Manga Club uitgegroeid tot een volwassen en vooraanstaand resort in de regio Murcia. Het resort is omgeven door natuur en ongerepte stranden en biedt vakantie- en residentiele woningen aan de Spaanse Middellandse zeekust.

Het resort bevat een 5- en een 4-sterren hotel, het heeft drie 18-holes golfbanen, er liggen acht FIFA goedgekeurde voetbalvelden en er zijn 28 tennisvelden. Naast deze sportaccommodaties zijn er ook meer dan 15 bars en restaurants, meerdere shops, een supermarkt, tankstation, een bank en een dokterspraktijk.

Iedere eigenaar die investeert in een appartement in Las Orquideas kan gebruik maken van alle faciliteiten op het resort. Las Orquideas is een kleine community binnen het resort, waar eigenaren de beschikking hebben over een gezamenlijk zwembad. Iedere eigenaar heeft een eigen parkeerplaats en een berging in de garage.

Met familie en vrienden

Wonen in Spanje?

Beeld je in dat je voor het vakantiehuis van jouw dromen staat. Kijk nu eens om je heen in die fantasie; wat zie je

Lees meer

De appartementen in Las Orquideas worden luxe en volledig afgewerkt opgeleverd

Las Orquideas is een exclusieve verzameling van 42 appartementen, ideaal voor eigen gebruik of als investering. Las Orquideas ligt op slechts 5 minuten lopen van winkels en restaurants. La Manga Club ligt in een heuvelachtig gebied, de locatie van deze appartementen ligt zo fraai dat zij een prachtig uitzicht bieden op de kustlijn van Mar Menor. Dankzij de ruime terrassen en het gemeenschappelijke zwembad kun je optimaal profiteren van het Mediterrane klimaat.

Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe keuken en volledig afgewerkte badkamers. Ieder appartement  heeft een airconditioning, een domotica systeem voor het besturen van elektronica, inclusief een alarmsysteem en de aanleg voor een videobewakingssysteem wordt voorbereid.

Bij oplevering van het appartement zijn alle wanden volledig afgewerkt, de vloeren in de leefruimtes en badkamers zijn gelegd en iedere slaapkamer heeft een aantal vaste kasten met veel bergruimte. Niet alleen binnen, maar ook het terras wordt afgewerkt met een fraaie vloertegel.