Vind jouw droomwoning in Spanje – Second Home Invest helpt bij een Spanje woning kopen

Nieuwbouwwoning kopen Spanje

Wil je een woning kopen in Spanje? Second Home Invest bemiddelt al meer dan 10 jaar bij de aankoop van vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Onze service is om jou te helpen bij elke stap van het aankoopproces. Dat begint bij een eerste kennismakingsgesprek, het inventariseren van jouw wensen, het selecteren van de juiste woning tot aan de daadwerkelijke aankoop. 

Ontdek waarom onze service zo waardevol is als je in Spanje een woning wilt kopen.

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Spanje hebt

Lees meer

Onze waardevolle service bij een Spanje woning kopen

1. Zorgvuldig geselecteerde resorts op toplocaties: We begrijpen dat de locatie van je vakantiewoning cruciaal is. Daarom hebben wij het voorwerk al gedaan en een uitgebreide selectie gemaakt van schitterende resorts op unieke locaties in Spanje. Hierdoor hoef jij niet meer urenlang te zoeken op het internet voor een Spanje woning kopen. Bij ons vind je alleen nieuwbouw vakantiewoningen op fraaie resorts op unieke locaties.

2. Begeleiding tijdens gehele aankoopproces: Wij begrijpen dat een Spanje woning kopen een spannend proces kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide begeleiding gedurende het hele traject. Het begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en behoeften bespreken. Als je verder wilt gaan, plannen we een bezichtigingsbezoek ter plaatse, zodat je de woningen zelf kunt zien en de omgeving kunt ervaren. Na terugkomst bespreken we het bezoek en beantwoorden we al je vragen. Als je besluit tot aankoop over te gaan, begeleiden we je ook bij het treffen van de voorwaarden voor het opmaken van de contracten. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap, zodat je met vertrouwen en gemak jouw woning in Spanje kunt kopen.

3. Toegang tot ons uitgebreide netwerk van specialisten: Bij Second Home Invest begrijpen we dat het kopen van een woning in Spanje ook juridische en fiscale aspecten met zich meebrengt. Onze service gaat verder dan alleen begeleiding tijdens de aankoop. We bieden je ook toegang tot ons netwerk van experts, zoals advocaten en fiscale specialisten. Met hun deskundig advies en ondersteuning kun je met een gerust hart investeren, wetende dat je wordt bijgestaan door betrouwbare professionals.Goed om te weten dat dit geen verplichting is, je bent vrij om je eigen deskundigen te zoeken.

4. Grondig onderzoek naar projectontwikkelaars: Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. Bij Second Home Invest begrijpen we dat je geen risico wilt nemen bij het kopen van je droomhuis. Er gaan voldoende verhalen rond van mensen die niet kregen wat ze verwachtten toen ze een woning in Spanje kochten.

Daarom doen wij zo uitgebreid mogelijk onderzoek naar de projectontwikkelaars. We bezoeken de partner te plaatse, beoordelen de betrouwbaarheid van de projectontwikkelaar en streven naar een langdurige en intensieve relatie. Wij werken alleen samen met gerenommeerd partners, zodat jij met vertrouwen kunt investeren. We bieden alleen woningen aan die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en die gebouwd zijn door betrouwbare ontwikkelaars.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen Spanje woning kopen

Spanje woning kopen, wij helpen je.

Bij Second Home Invest begrijpen we dat de aankoop van een woning in Spanje een spannende beslissing is. Wij staan klaar om je gedurende het hele proces te begeleiden en te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar een appartement aan de kust of een villa in het binnenland, wij helpen je graag bij jouw Spanje woning kopen te vinden en te kopen. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden of neem contact met ons op en laat ons je assisteren bij het realiseren van jouw droom.