Vakantiehuis Spanje kopen

Een luxe vakantiehuis Spanje kopen

Een eigen vakantiehuis Spanje kopen is voor veel mensen een droom. Het klimaat, de natuur, de cultuur, de mensen, het eten; Spanje heeft voor velen alles wat een vakantieland moet hebben. Als daar je eigen vakantiewoning staat, ben je een gelukkig mens.

Iedereen die een vakantiewoning in Spanje via Second Home Invest koopt, geniet ook van een extra voordeel: alle vakantiewoningen die wij verkopen bevinden zich in het duurdere segment. Dat betekent dat deze vakantiewoningen nieuw zijn, gebouwd zijn met de beste bouwmaterialen en dat de afwerking van hoge kwaliteit is.

Daarnaast bevinden de meeste vakantiewoningen zich op een resort. Op deze resorts staan meestal verschillende vakantiewoningen, zoals villa’s, geschakelde villa’s, appartementen en bungalows. Bij veel projecten kun je kiezen uit diverse woningen van verschillende grootte en natuurlijk in wisselende prijsklassen. Op die manier is het kopen van een vakantiewoning in Spanje een optie voor meerdere mensen.

Alles uitstekend geregeld

Verhuur en beheer

Professioneel geregeld zodat je altijd een zorgeloos bezit in Spanje hebt

Lees meer

Voordelen van een vakantiehuis Spanje kopen op een resort

De voordelen van eigenaar zijn van een vakantiewoning in een land als Spanje zijn eindeloos. Spanje is goed bereikbaar, zowel met het vliegtuig als per auto. Spanje heeft een aangenaam klimaat; ook in het najaar en de winter is het mild. Spanje heeft een populaire keuken; paella, tapas, gazpacho, chorizo, sangria en typische Spaanse wijnen. En zo bevat het land nog tal van andere voordelen.

Dat de vakantiewoningen die wij verkopen zich op een resort bevinden, brengt extra voordelen met zich mee. Je profiteert dan namelijk van alles wat het resort te bieden heeft. Denk aan golfbanen, restaurants, zwembaden, fitness hallen en wellness-afdelingen.

Ook achter de schermen gebeurt er veel op een resort, en ook daar profiteren onze huiseigenaren van. Zo is er een receptie, schoonmaker en conciërge. Zelfs als er geen gasten zijn, staan de woningen onder toezicht.

Van deze voordelen profiteert niet alleen de eigenaar van de vakantiewoning, maar ook de gasten aan wie het vakantiehuis verhuurd wordt. Want vaak is dit de gedachtegang achter het kopen van een vakantiehuis in Spanje: door het te verhuren profiteer je direct van de huuropbrengst.

Jarenlange ervaring

Waarom investeren via ons?

Een investering in rendement en ervaringen vakantiehuis kopen Spanje

Lees meer

Een vakantiehuis in Spanje kopen via Second Home Invest

Iedereen die via Second Home Invest een vakantiehuis in Spanje koopt, is verzekerd van persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contact tot het moment dat de kersverse eigenaren de vakantiewoning betrokken hebben.

De afgelopen jaren (nu al meer dan tien) is Second Home Invest actief op de buitenlandse woningmarkt. Wij begeleiden en adviseren mensen bij de aankoop van hun vakantiewoning en dat wordt ons in dank afgenomen. Dit heeft met name te maken met de omvang van de aankoop: een vakantiewoning in Spanje kopen doe je waarschijnlijk eens in je leven. En dan is het erg fijn dat er een betrouwbare partij is die weet wat de regels zijn in Spanje, die weet wat de fiscale consequenties zijn, die de juiste partijen in Spanje kent. En vooral: dat die partner vakantiehuizen in Spanje verkoopt die voldoen aan alle wensen en eisen die je hebt.

Wij zorgen ervoor dat iedereen die via ons een vakantiewoning in Spanje koopt, stap voor stap geholpen wordt en nadien terugkijkt op een aangename tijd. Hiervoor is het belangrijk dat we regelmatig persoonlijk contact hebben. Dat begint al bij de eerste interesse in een woning die wij aanbieden. Snel nadat men aangeeft meer informatie te willen, maken we persoonlijk kennis. We komen langs op een geschikt moment van de dag en kunnen elkaar vervolgens leren kennen. Ook geven we direct meer informatie over de vakantiewoning en kunnen we de eerste vragen beantwoorden en twijfels wegnemen.

Het persoonlijke contact stopt daar niet. Ook in het vervolgtraject hebben wij alle aandacht voor onze klanten en informeren wij hen over elke belangrijke stap.

Alle klanten die wij in de afgelopen jaren hebben geholpen, zijn tevreden over het aankoopproces, de begeleiding, ondersteuning en natuurlijk over hun prachtige vakantiewoning. Zij hebben hun droomhuis gevonden waar ze zelf – ook op afstand – van genieten.

Waarom een vakantiehuis Spanje kopen een slimme investering is

Om verschillende redenen is het slim om een vakantiehuis in Spanje te kopen. De meest voor de hand liggende reden is dat investeren in vastgoed altijd verstandig is. Woningen worden steeds meer waard; ook de woningen in Spanje. Voor iedereen die zijn geld wil laten renderen, is het kopen van een vakantiehuis slimmer dan het geld op een spaarrekening zetten of te gaan beleggen. Op de lange termijn heeft de woningeigenaar dus bijna gegarandeerd rendement.

Ook op de korte termijn is er een voordeel; vrijwel alle vakantiewoningen worden verhuurd aan anderen. Spanje is een populair vakantieland en vakantie woningen worden zowel in de zomer als in de winter doorlopend verhuurd. Als woningeigenaar geniet je meteen van dit extra zakcentje.
Over de verhuur zelf hoeft de woningeigenaar zich geen zorgen te maken; een betrouwbare partij verzorgt de verhuur, zodat jij daar vanuit Nederland geen omkijken naar hebt.

Iedereen die een vakantiehuis in Spanje koopt, heeft ‘iets’ met dit mooie land. Vaak gaan ze er elk jaar naartoe om er vakantie te vieren. Er is een band ontstaan. En dus gaat vrijwel iedereen die een vakantiehuis in Spanje heeft, zelf ook regelmatig naar het land toe om er te genieten in de eigen vakantiewoning. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat er geen extra kosten zijn voor de huur van een accommodatie.

Vakantiehuis Spanje kopen?

Denk je erover na om een vakantiehuis in Spanje te kopen? Je bevindt je in goed gezelschap. In 2022 hebben een record aantal Nederlanders een huis gekocht in Spanje. Doordat de belastingen op vastgoed in Nederland zijn gestegen wordt het aantrekkelijker om in buitenlands onroerend goed te investeren. Bovendien liggen de prijzen in Spanje gemiddeld lager dan in Nederland. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom Spanje aantrekkelijk is om een vakantiehuis te kopen. Voor velen speelt ook het mediterrane klimaat, de adembenemende landschappen, de rijke cultuur en de gastvrijheid mee in het maken van de keuze. We lichten deze redenen voor een vakantiehuis Spanje kopen graag even toe.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis kopen Spanje?

Dus waarom zou je kiezen voor een vakantiehuis kopen Spanje? Ten eerste is het klimaat hier een belangrijke factor. Met meer dan 300 zonnedagen per jaar kun je genieten van eindeloze zomers, milde winters en aangename temperaturen het hele jaar door. Of je nu wilt ontspannen op prachtige stranden, golven wilt trotseren in de zee, wilt golfen op uitstekende golfbanen of wilt genieten van het bruisende stadsleven, Spanje biedt een breed scala aan activiteiten voor elke smaak.

Veel te beleven

Daarnaast biedt Spanje een gevarieerd landschap. Van de majestueuze Pyreneeën tot de betoverende Costa del Sol en van de historische steden zoals Barcelona en Madrid tot de idyllische eilanden van de Balearen en Canarische Eilanden, er is veel nieuws te ontdekken. Spanje staat bekend om zijn prachtige architectuur, levendige festivals, heerlijke gastronomie en gastvrije bevolking die je met open armen ontvangt.

De mogelijkheden van een vakantiehuis Spanje kopen

Als je ervoor kiest om een vakantiehuis in Spanje te kopen, opent zich een wereld van mogelijkheden. Niet alleen kun je zelf genieten van je eigen vakantiehuis wanneer je maar wilt, maar je kunt je woning tijdens je afwezigheid ook nog verhuren en zo een passief inkomen genereren. Met de toenemende populariteit van Spanje als vakantiebestemming is er een constante vraag naar accommodatie, waardoor het kopen van een vakantiehuis in Spanje een interessante investering kan zijn.

Wij helpen je graag!

Bij Second Home Invest helpen we je graag bij het realiseren van je droom om een vakantiehuis Spanje kopen. Met ons uitgebreide aanbod van prachtige woningen in populaire regio’s zoals de Costa Calida, Costa del Sol en Tenerife, vind je zeker de ideale plek die aan al jouw wensen voldoet. 

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en begeleiden jou graag bij het verwezenlijken van je droom. Tijdens iedere stap in het aankoopproces staan wij je bij, van het vinden van het perfecte vakantiehuis tot het bezichtigingsbezoek, van het beantwoorden van al je vragen tot het voorbereiden van de uiteindelijke contracten. En mocht je gebruik willen maken van ons netwerk van specialisten, dan verwijzen we je graag door naar de juiste experts.

Vakantiehuis kopen Spanje: goede investering

Kies voor Spanje als jouw bestemming om een vakantiehuis te kopen en laat ons je helpen om je dromen werkelijkheid te laten worden. Geniet van de magie van de Spaanse zon en de ongeëvenaarde levensstijl die dit prachtige land te bieden heeft.