La Manga Club
Las Acacias Villas

La Manga Club | Murcia

Luxe villa’s op resort in zuid Spanje

Op La Manga Club worden 29 moderne, nieuwbouwvilla’s gerealiseerd op kavels variërend van 500 tot 740 m2. De kavels worden met villa verkocht. Afhankelijk van je persoonlijke wensen wordt de prijs van de villa bepaald. Deze Las Acacias villa’s zijn ieder uniek door hun eigen indeling en ze beschikken allemaal over een privé zwembad in de fraai aangelegde tuin. Enkele villa’s zijn al verkocht en gebouwd. Neem contact op voor de meest recente beschikbaarheid en prijzen.

La Manga Club

Vanaf 177m²

Murcia

2-4 slaapkamers

Op aanvraag

2-3 badkamers

Informatie aanvragen

Las Acacias Villas

Resort

La Manga Club 

Waarom kiezen voor La Manga Club?

Lees meer

Aanbod luxe appartementen

Las Acacias
Villa

Prijs op aanvraag

  Binnenruimte: 177m² – 226m²
  Perceel: 500m² – 740m²
Slaapkamers: 2 -4
  Zwembad
  Royale tuin met zonneterrassen

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

De appartementen worden internationaal aangeboden, waardoor de beschikbaarheid dagelijks kan veranderen. Prijzen worden bepaald op basis van de grootte, de ligging, de bezonning en het uitzicht van het appartement. We maken graag een selectie van beschikbare woningen op basis van je voorkeuren. Neem daarvoor contact met ons op.

MURCIA | LA MANGA CLUB

Specificaties Las Acacias Villa’s

Aanbod Las Acacias villa

 • 24 kavels met villa’s
 • Variërend van 2 -4 slaapkamers
 • Variërend in grootte vanaf 177m2
 • Luxe keuken en badkamer
 • Eigen zwembad
 • Garage

Verhuur & Beheer

 • Geniet van alle faciliteiten, veiligheids- en onderhoudsdiensten van het resort.
 • Vrij van verhuurverplichtingen. Indien je wel zou willen verhuren dan kun je gebruik maken van de Verhuur en Beheer mogelijkheden op het resort.

Faciliteiten la Manga Club

 • Restaurants en bars
 • Tennis- en padelbanen
 • Supermarkt en dokerspraktijk
 • Toegang tot privé strand

Waar ligt La Manga Club?

 • Regio Murcia
 • 1,5 uur rijden vanaf Alicante Airport
 • Half uur rijden naar Cartagena
 • 10 minuten van zee

Genieten op en rond La Manga Club

La Manga Club is een toonaangevend resort in de regio Murcia. Het resort is gestart in 1972 en sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest. Het resort ligt op 10 minuten rijden van de kust en wordt omgeven door natuur. Vanaf Belones verlaat je de autoweg richting La Manga Club. Na 3 kilometer kom je op een rotonde waar je aan beide kanten van de weg het resort kunt binnenrijden. Als je linksaf slaat kom je in het deel waar Las Acacias Villa’s zich bevinden. Aan deze kant liggen ook veel van alle faciliteiten op het resort.

La Manga Club Resort ontvangt ieder jaar vele sporters die hier komen trainen. Zo zijn er zeven FIFA goedgekeurde voetbalvelden en een groot aantal tennisvelden. Ook liggen er op het hele resort drie 18 holes golfbanen. Ben je niet zo’n sporter maar houd je wel van buiten zijn, dan kan dat hier beslist. La Manga Club grenst aan een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes. Ook in de omgeving wordt er veel gefietst en gewandeld. In de omgeving liggen veel fraaie plekjes om te bezoeken, zoals Murcia en Cartagena. Naast het privé strand waar je alleen vanaf het resort toegang toe hebt, liggen er ook vele stranden in de omgeving.  De drukkere stranden liggen rond het Mar Menor, een enorme lagune op een kwartier rijden. Tussen Cabo de Palos en Cabo Tinoso liggen een aantal kleine stranden.

Kortom de omgeving van La Manga Club biedt vele mogelijkheden om je gedurende je vakantie of voor een langere periode uitstekend kunt vermaken.

Overwinteren in Spanje

Warme zomers, zachte winters

Spanje is een populaire bestemming voor overwinteraars

Lees meer

Spanje de ideale plek om te overwinteren

Het geweldige klimaat in de regio Murcia maakt deze omgeving gewild bij overwinteraars. In heel Spanje is het klimaat het hele jaar door heel erg goed. Het weer in de omgeving van Murcia kent hele warme zomers met warme avonden waarin het niet veel afkoelt en de ook de lente en herfst maanden zijn  hier uitstekend. Hier zeggen ze zelf dat ze twee seizoenen kennen.

Het fijnste weer kent Murcia wellicht in de maanden maart tot en met juni en van september tot en met november. Het is dan wel droog maar niet te warm. Ook de wintermaanden zijn er nog best aangenaam, maar wel iets frisser met een gemiddelde temperatuur van 16 graden..

De 300 dagen zon en het daarbij behorende klimaat maakt Spanje ook zo gewild bij overwinteraars.