Luxe appartement in Sotogrande la Reserve

door | Geplaatst: 19 feb 2023 | Bijgewerkt op: 31 okt 2023 | Andalusië

Eén van de mooiste plekken aan de aantrekkelijke kust van Andalusië is Sotogrande. Sotogrande is een 25 vierkante kilometer groot gebied langs de kust, wat al sinds de begin jaren 60 wordt ontwikkeld en bebouwd met prachtige, exclusieve (vakantie)woningen en appartementen.  

Dit gebied hoort bij de gemeente San Roque en bestaat uit vier verschillende resorts, waarvan Sotogrande La Reserve er één is. Joseph McMicking is de bedenker van Sotogrande. Hij wilde een veilige plek creëren, waar je in alle rust en vrede kunt wonen met je gezin en je familie, waarbij het verhogen van de kwaliteit van leven één van de belangrijkste drijfveren was en nog steeds is.  

Sotogrande La Reserve

De meest recente ontwikkeling is Sotogrande La Reserve. Naast de royale villa’s die er in de loop van de tijd al zijn gerealiseerd, worden nu de appartementen in Village Verde ontwikkeld en gebouwd. Sotogrande La Reserve ligt op een kleine 10 minuten van de kust, in een heuvelachtige, groene omgeving en beschikt over een fantastisch clubhuis, een golfshop, 18 holes golfbaan, meerdere restaurants, wellness en fitness, een prachtig meer omgeven door een strand en zonneterrassen. Tevens liggen hier tennis- en padelbanen en kun je in de directe omgeving wandelen, fietsen en paardrijden.

Luxe appartementen in Village Verde

De nieuwste ontwikkeling op Sotogrande La Reserve zijn de appartementen in Village Verde. In twee fases worden hier 75 luxe 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen gerealiseerd verdeeld over tien verschillende gebouweenheden. Binnen het masterplan van Village Verde komen zwembaden (waarvan één adults only), fitness en spa, een gastrobar, een trimbaan en speelplek voor kinderen.

Fase 1 is in aanbouw en alle appartementen zijn verkocht. De oplevering van deze appartementen zal in 2023 zijn. In fase 2 worden nog eens zes gebouwcomplexen gerealiseerd. Hier zijn nog volop appartementen beschikbaar. Voor de huidige beschikbaarheid verwijzen wij je graag naar de projectpagina (LINK NAAR Projectpagina Village Verde).

Bij de ontwikkeling van Village Verde is uiteraard rekening gehouden met de ligging en de omgeving. De appartementen hebben ieder een ruim terras met uitzicht op die mooie, groene omgeving. 

Toonaangevende sport regio

Sotogrande La Reserve ligt iets buiten de kust in de groene heuvels van Andalusië. Een gebied dat bekend is bij sportliefhebbers en dan vooral bij golf- en polospelers. In de regio Sotogrande liggen meer dan vijf golfbanen. Eén daarvan is Valderrama Golf Club, in 1997 gastheer van de Ryders Cup. Ook is dit gebied de thuishaven voor verschillende internationale zeilraces. Tevens is het de thuisbasis van polo. De Sotogrande Polo club is één van de meest toonaangevende poloclubs ter wereld. Ieder jaar organiseren zij het Santa Maria Polo toernooi waarbij teams uit heel de wereld polowedstrijden komen spelen. 

Ingetogen luxe in Zuid-Spanje

Met een appartement op Sotogrande heb je echt een bijzonder bezit. Een plek waar je met je gezin, familie en vrienden aan de drukte en hectiek in Nederland kunt ontsnappen. Waar je in staat wordt gesteld om een nieuwe leefstijl op te bouwen. Ben je op zoek naar een nieuwe levensstandaard, met meer rust en minder hectiek, te midden van het groen, in een geweldig klimaat, met alle faciliteiten die je wensen kunt? Dan kan een appartement in Village Verde op Sotogrande La Reserve de oplossing zijn. Deze royale appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 180m² met een royaal terras en iedere slaapkamer heeft een badkamer en-suite. Geniet in alle rust van de ingetogen luxe in een mooi nieuwbouw appartement in Zuid-Spanje.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid in Village Verde. Bekijk dan hier onze projectpagina.