Sotogrande La Reserva

Sotogrande | Andalusië

Toonaangevend resort in Zuid Spanje

Sotogrande La Reserva is een toonaangevend resort in zuid-oost Spanje in de buurt van Gibraltar. Op dit resort zijn de afgelopen tientallen jaren al luxe appartementen en villa’s gerealiseerd. Sotogrande ligt op 10 minuten van de kust en beschikt over een 5-sterren hotel, een eigen beachclub aan een meer en schitterend zwembad en een 18-holes golfbaan.

Sotogrande la Reserve

Vanaf 100m²

Andalusië

2-5 slaapkamers

Vanaf € 860.000,-

Appartementen

Investeren

Vakantiehuis in Spanje

Dromen van een vakantiehuis in het buitenland
Lees meer

 

Sotogrande La Reserve - Andalusië
Sotogrande La Reserve - Andalusië
Sotogrande La Reserve - Andalusië
Sotogrande La Reserve - Andalusië
Sotogrande La Reserve - Andalusië
Sotogrande La Reserve - Andalusië

Aanbod exclusieve appartementen

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Sotogrande La Reserva of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Village Verde
Appartementen

Prijs vanaf € 860.000,-

      2 – 5
  100m² – 200m²
  56m² – 240m²
  2 – 5

Prijzen zijn excl. aankoopkosten, meubilair en inventarispakket. De prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Andalusië | Project

Sotogrande La Reserva sfeerimpressie

Faciliteiten en Services

18 holes golfbaan

Natuurlijke omgeving

Verschillende restaurants

Wellness, spa en fitness

Beachclub aan zwembad en meer

Iedere eigenaar heeft eigen parkeerplaats

Waar ligt Sotogrande La Reserva?

  • 1 uur rijden van Malaga Airport
  • 10 minuten van zee
  • Half uurtje rijden van Gibraltar

ANDALUSIË | PROJECT

Investeren op Sotogrande

Het aankopen van een vakantiewoning op Sotogrande La Reserva is naast een mooie investering ook de ideale plek om samen met je kinderen of vrienden waardevolle herinneringen te maken. Sotogrande is een toonaangevend resort waarvan de eerste ontwikkelingen al in 1962 zijn gestart. Sotogrande La Reserve is één van de 4 gebieden binnen de hele regio Sotogrande. Naast de ontwikkelingen bij de haven en aan de kust, ligt La Reserva ietsje verder uit de kust tussen het groen en de pijnbomen. De ideale plek om te ontsnappen aan de drukte in Nederland en volledig te ontspannen.

Naast de hoogwaardig afgewerkte woningen, biedt het resort ook tal van faciliteiten. Zo is er een heel fraai meer gerealiseerd. Op dit meer kun je allerlei watersporten beoefenen. Tevens liggen hier padel- en tennisbanen en kun je er heerlijk eten aan het water. Kortom een investering in een vakantiehuis op Sotogrande is een investering in je eigen welzijn.

Samengevat

  • Een investering in stenen kent relatief weinig risico en brengt waardevolle herinneringen
  • Sotogrande een unieke locatie in een natuurlijke omgeving
  • Sotogrande is een gevestigde naam in Spanje, het bestaat al sinds 1962
  • Andalusië kent jaarrond een aangenaam klimaat
Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij de rendementsberekening en de zaken die komen kijken bij de aankoop en het bezit van een vakantiehuis in Portugal nader toe.

Luxe vakantiewoningen in Andalusië

Sotogrande La Reserva is een schitterend golfresort in het Spaanse Andalusië. Een gebied dat zich kenmerkt door fantastisch weer het hele jaar door. Vanwege dit goede klimaat is het een goede uitvalsbasis om niet alleen in de zomer maar juist ook in het najaar of de winter te verblijven. Dat maakt deze regio ook zo aantrekkelijk voor overwinteraars en mensen die hun pensioen genieten.

Sotogrande staat synoniem voor golf en polo. In de regio Sotogrande liggen 5 golfbanen, inclusief de Valderrama golf club. De Valderrama golf club is gastheer geweest voor ’the European Tour’s Volvo Masters’ en in 1997 voor de Ryder Cup. is Naast dat golf populair is, wordt er in deze regio ook veel paardensport beoefend. De Polo club van Sotogrande is één van de meest vooraanstaande poloclubs ter wereld en sinds 1965 organiseren zij iedere zomer het Santa Maria Polo toernooi. Ook is Sotogrande de thuisbasis voor verschillende internationale zeilraces.

Ben je een sportliefhebber, dan kun je in deze regio te kust en te keur. Houd je meer van de natuur en de rust, dan kom je hier ook goed aan je trekken. Rondom Sotogrande liggen prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen. Ga je nog verder het binnenland in, dan kun je genieten van fraaie dorpjes en de mooie natuur.

 

Stedentrip naar

Wat te bezoeken in Malaga

Houd je net als wij van het bezoeken van mooie steden en dorpjes. Ga dan beslist een dag naar Malaga.

Lees meer

Overwinteren in Spanje

Warme zomers, zachte winters

Spanje is een populaire bestemming voor overwinteraars

Lees meer

Sotogrande een toonaangevende naam in Andalusië

De bouw van de eerste woningen op Sotogrande is gestart in 1962. Sindsdien is het resort een aanzienlijk gebied in zuid oost Spanje en bestaat het uit 4 gedeeltes: Sotogrande Alto, Sotogrande Marina, Sotogrande Costa en La Reserva. In dit laatste gebied worden de appartemen in Village Verde gerealiseerd.

30% van de eigenaren woont residentieel op Sotogrande. Sinds Corona zijn er meer mensen komen wonen. Deze periode was voor velen de aanzet om meer thuis te gaan werken en dat heeft tevens de kans geboden om op afstand thuis te werken. Vanuit Nederland vlieg je in 3 uur naar vliegveld Malaga vanwaar het nog een uur rijden is naar deze secret escape. Zou het niet fraai zijn om een aantal weken per jaar vanuit je eigen appartement te kunnen werken en er af en toe vakantie te kunnen vieren?

Geniet van de faciliteiten; tennis- en padelbanen, meerdere restaurants, een clubhuis en golfshop en een fantastische Beach Club aan het meer. Naast het meer ligt een fraai zwembad met een klein zandstrand en ligbedden en er is een kinderzwembad. Liever geen kinderen om je heen? Daar is ook gedacht door een plek te creëren voor adults only.

Kortom; Sotogrande heeft alles te bieden voor een fine vakantie, maar heb je plannen om hier langere tijd te verblijven dan kan dat ook prima. 30% van de woningen wordt het hele jaar door bewoond. Bouw hier opnieuw aan een sociaal leven en geniet van een rustiger leefstijl.