Murcia

Overweeg je om een vakantiehuis te kopen in de Murcia en wil je meer te weten komen over deze locatie?
Hier vind je een verzameling van alle artikelen, blogs en tips die wij geschreven hebben met betrekking tot de Murcia.

De regio Murcia, dit moet je bezoeken

De regio Murcia, dit moet je bezoeken

Spanje is een geliefde reisbestemming voor velen. Ieder jaar komen er miljoenen toeristen naar Spanje om uiteenlopende redenen. De meest voor de hand liggende redenen zijn wellicht de zon, de zee en het strand. Maar Spanje heeft zoveel meer te bieden. In dit blog vertellen we je graag over de bezienswaardigheden in de regio Murcia aan de Costa Calida.

Lees meer
Geschiedenis van Cartagena

Geschiedenis van Cartagena

Dit is de geschiedenis van Cartagena Wij raken niet uitgesproken over de prachtige historische steden in Spanje. Denk daarbij bijvoorbeeld  aan Granada waar Alhambra ligt. Dit paleis en vesting complex is één van de best bewaarde paleizen uit de Moorse tijd. Maar in...

Lees meer
La Manga Club in Murcia

La Manga Club in Murcia

Voor veel golfliefhebbers is La Manga Club een bekende naam. Zelfs degenen die er nog nooit geweest zijn, weten dat ´La Manga Club’ een megaluxe resort is met drie golfbanen van wereldklasse. Naast de uitgebreide (sport)faciliteiten, maakt ook de locatie La Manga Club tot een heerlijke bestemming: het ligt in het zuidoosten van Spanje en de zon laat zich er veelvuldig zien. In de zomer kan het er flink warm worden en in de winter duikt het kwik zelden onder de vijftien graden Celsius.

Lees meer