Projectontwikkelaar Abama resort

door | Geplaatst: 9 mei 2023 | Bijgewerkt op: 21 aug 2023 | Investeren

Wanneer je investeert in onroerend goed in het buitenland, dan wil je graag weten met wie je zaken doet. Wij vertellen je daarom graag meer over Second Home Invest en de Spaanse projectontwikkelaar van Abama Resort Tenerife.

Wie is Second Home Invest?

Second Home Invest is gespecialiseerd in de bemiddeling van toonaangevende projecten op de mooiste locaties en resorts in Spanje en Portugal. Wij zijn in Nederland gevestigd en wij bezoeken onze klanten bij voorkeur thuis. Onze samenwerking met de ontwikkelaars is erop gericht om langdurig en intensief samen te werken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders bieden wij  niet alles aan, aan iedereen. 

 

Wat is het voordeel om mijn vakantiewoning via Second Home Invest te kopen?

Het aankopen van een vakantiewoning in het buitenland is voor veel kopers een nieuwe en spannende ervaring. Naast de mooie woning en de fantastische locatie spelen in de meeste gevallen ook vragen als “klopt het allemaal wel”, “krijg ik wel wat mij is beloofd” etc. Omdat wij weten dat deze zorgen spelen, willen wij alleen met toonaangevende projectontwikkelaars samenwerken die een goede reputatie hebben. Het feit dat wij dit al voor je hebben uitgezocht bespaart je echt veel tijd. Dit wil niet zeggen dat er bij de projectontwikkelaars waar wij mee samenwerken nooit wat mis kan gaan, maar de risico’s zijn beduidend kleiner. Voor elke aankoop van onroerend goed in Spanje geldt dat je een goede Spaanse advocaat in de arm moet nemen voor de juridische begeleiding en de beoordeling van de contracten.

 

Wie is de eigenaar van Abama Resort Tenerife?

Abama Resort Tenerife is, met uitzondering van het Ritz-Carlton hotel, eigendom van Grupo Timon S.A. in Madrid. Dit is een privaat bedrijf en eigendom van de Spaanse familie Polanco. De founder van Abama Resort was Jesús de Polanco, een zakenman uit Spanje die een van de grootste media-imperiums ter wereld heeft opgebouwd. In 2005 werd hij gerangschikt 3e rijkste persoon in Spanje en op nummer 210 in Forbes World’s Richest People lijst, en was nummer 258 in 2006.In 2007 is hij overleden. Samen met Melvin had Jesús Polanco de visie de middelen en het doorzettingsvermogen om hun droom te verwezenlijken. 

Van wie koop je het onroerend goed op Abama Resort?

Elke fase en/of gebied op Abama Resort heeft een eigen entiteit waar je het onroerend goed en de grond van koopt. Deze entiteit is weer eigendom van de Grupo Timon S.A.. De Arum Group is de enige en exclusieve ontwikkelaar op Abama Resort die namens Gupo Timon alle zaken als gebiedsontwikkeling, design, architectuur alsook de verkoop verzorgd.  

Wie is Arum Group en wat is hun rol?

Arum Group is een Spaanse onderneming en een internationale speler in de vastgoedsector. Zij beheren, herstructureren en ontwikkelen grootschalige projecten en bieden een reeks aanvullende diensten aan. De experts van Arum Group brengen bestemmingen tot leven.
Arum Group vindt het belangrijk om projecten met een eigen ziel te creëren. Zij ontwerpen, ontwikkelen, structureren en beheren unieke resorts met respect voor het milieu, op de mooiste locaties.

Het team heeft meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed en resortbeheer, niet alleen in Spanje maar ook internationaal: Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Polen, Slowakije, Marokko, Paraguay en Punta del Este.
Website Arum Group

Benieuwd naar de mogelijkheden op Abama Resort Tenerife

We vertrouwen erop dat we met dit blog meer achtergrondinformatie hebben gegeven over de projectontwikkelaar van Abama Resort Tenerife.  Ben je benieuwd naar de projecten die deze projectontwikkelaar realiseert op Abama Resort Tenerife? Laat je dan inspireren op deze resort pagina of bekijk de informatie over de appartementen in Los Jardines op het resort.

 

Disclaimer

Dit is de situatie per februari 2023. Het eigendom en de omstandigheden kunnen zonder aankondiging wijzigen.