Waarom investeren via Second Home Invest?

door | Geplaatst: 18 jan 2023 | Bijgewerkt op: 21 aug 2023 | Investeren

Speel je al tijden met de gedachte om te investeren in een vakantiewoning in Spanje? Je kent het land en gaat er graag naartoe. Je hebt je verdiept in de mogelijkheden, de haken en ogen en hebt al genoten van de prachtige vakantiewoningen op de verschillende websites. Toch vraag je je af waar je nu moet beginnen. Kun je zoiets helemaal zelfstandig doen of is het slim om een kenner in de arm te nemen? Je weet dat er meerdere organisaties zijn die jou kunnen helpen bij de aankoop van een vakantiewoning in Spanje; waarom kiezen voor de een en niet voor de ander? Waarom kiezen voor Second Home Invest?

Second Home Invest is gepokt en gemazeld

Wil jij investeren in een woning in het buitenland, dan wil je natuurlijk begeleid worden door een partij die weet van de hoed en de rand. Second Home Invest is zo’n partij en dat hebben we te danken aan onze ruime ervaring. Al meer dan tien jaar zijn wij die professionele partner voor onze klanten. Wij helpen hen bij de aankoop van hun exclusieve vakantiewoning in het buitenland.

Deze vakantiewoningen hebben wij met zorg geselecteerd voor ons portfolio; koop je een woning via ons, dan weet je dat deze woning voldoet aan onze eisen.

Wij bemiddelen alleen in vakantiehuizen die voldoen aan een aantal criteria

We letten bijvoorbeeld op de locatie: is het een gewilde, aantrekkelijke plek (bijvoorbeeld op een golfresort, bij een natuurgebied of dicht bij de zee)? We kijken naar bouwkwaliteit; worden de vakantiewoningen op een hoogwaardige manier gebouwd en afgewerkt? Daarnaast kijken we naar de staat van dienst van de ontwikkelaar.

Dankzij onze ervaring weten we precies waar we op moeten letten en dankzij onze contacten in Spanje kunnen we de fraaiste vakantiewoningen aanbieden.

Dit is waarom je bij ons geen honderden huizen vindt in alle soorten, maten en prijsklassen. Nee, als je wilt investeren via Second Home Invest kies je heel bewust voor hoogwaardige, luxe afgewerkte woningen op unieke locaties.

Betrouwbare en persoonlijke aanpak

Niemand gaat over een nacht ijs als hij wil investeren in een exclusief vakantiehuis. Daar is professionele begeleiding en advies bij nodig. En die begeleiding geven wij met veel plezier en enthousiasme.

Een woning kan er nog zo fantastisch uitzien, maar als je geen goed gevoel hebt bij de bemiddelende partij of makelaar, dan geeft dat geen vertrouwen. Onze klanten geven dikwijls aan hoe plezierig ze de korte lijntjes en het persoonlijke contact vinden. Dat is wat ons betreft het grote voordeel van onze kleine onderneming; we zijn met z’n tweeën en we kennen al onze klanten persoonlijk. We weten de status van een project en hoe ver een klant is in het aankoopproces. Even de telefoon pakken of een mail sturen als de klant een vraag heeft of om een update te sturen, is voor ons een kleine moeite. We merken dat die transparantie en persoonlijke aandacht zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Begeleiding en advies van de eerste dag tot de sleuteloverdracht

Wil jij investeren in een vakantiewoning in Spanje, dan raden wij je sterk aan om een specialist in de arm te nemen. Er zijn namelijk tal van zaken waar je rekening mee moet houden, meer nog dan bij de aankoop van een huis in Nederland. Second Home Invest neemt je bij iedere stap in het aankoopproces bij de hand. Dat begint al wanneer jij aangeeft interesse te hebben in een bepaald project. Wij sturen je per mail de gewenste informatie en nemen daarna graag telefonisch contact met je op zodat we elkaar kunnen leren kennen en om jouw vragen – want die heb je waarschijnlijk – te beantwoorden.

Wil je na het eerste telefonische contact graag een persoonlijke afspraak, dan komen we graag bij je thuis. We bespreken dan al je wensen en mogelijkheden en zullen je informeren over hoe het aankoopproces in elkaar steekt.

Besluit je na dat persoonlijke gesprek verder te willen, dan begeleiden we je gedurende het hele aankooptraject. Indien je dat wilt brengen we je in contact met fiscalisten en andere specialisten. We zorgen voor een juiste begeleiding als je je woning (in aanbouw) voor de eerste keer gaat bezoeken en we zijn er om je te feliciteren als de oplevering een feit is. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.