Projectontwikkelaar La manga club

door | Geplaatst: 9 mei 2023 | Bijgewerkt op: 21 aug 2023 | Investeren

Het aankopen van een vakantiehuis in Spanje kost niet alleen veel tijd en behoeft de nodige deskundigheid, maar je wilt ook weten dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Het kopen van een vakantiehuis in het buitenland is toch anders dan het kopen van een woning in Nederland bij een makelaar.  In de meeste gevallen spreek je de taal niet, je bent niet bekend met de wet- en regelgeving in Spanje en daarnaast ken je de Spaanse projectontwikkelaar niet.

Dat is waarom wij graag vertellen met welke projectontwikkelaars wij samenwerken en wie wij zijn. In dit blog lees je meer over de ontwikkelaar achter La Manga Club.

In de omgeving Murcia bemiddelen wij in vakantiewoningen op La Manga Club. Een toonaangevend resort waar al sinds 1972 prachtige villa’s, townhouses en appartementen worden gerealiseerd. Wie is nu eigenlijk de projectontwikkelaar en de eigenaar van La Manga Club

Wie is de eigenaar van La Manga Club?

Het Spaanse bedrijf Arum Group heeft La Manga Club in 2019 verkocht aan de Spaanse onderneming Grupo Inversor Hesperia. Dit bedrijf is een toonaangevend Spaanse hotelgroep met 30 hotels. Het bedrijf bestaat al 20 jaar en is een van de meest ervaren bedrijven met een brede en grondige kennis van de hotelsector. Door deze overname bestaat Hesperia Hotels & Resorts uit 30 drie-, vier- en vijfsterrenhotels met ongeveer 5.000 kamers gelegen in de belangrijkste stedelijke en vrijetijdsbestemmingen en zijn er 1.800 medewerkers in dienst.

Website Hesperia Hotels

Van wie koop je het onroerend goed op La Manga Club?

Bij de verkoop van La Manage Club heeft de Arum Groep de bestaande operatie verkocht en de gronden waarop nog gebouwd kon worden zelf gehouden. Arum Groep werkt dus nauw samen met Grupo Invesor Hesperia voor de ontwikkeling van de uitbreiding van La Manga Club. Je koopt de woning dus van Arum Group of één van de aan hen gelieerde bedrijven.

Wie is Arum Group?

De Spaanse onderneming Arum Group is een internationale speler in de vastgoedsector. Zij beheren, herstructureren en ontwikkelen grootschalige projecten en bieden een reeks aanvullende diensten aan. De experts van Arum Group brengen bestemmingen tot leven.  Zo creëren zijn projecten die ieder een eigen stijl hebben.
Zij ontwerpen, ontwikkelen, structureren en beheren unieke resorts met respect voor het milieu, op de mooiste locaties.

Het team heeft meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed en resortbeheer, niet alleen in Spanje maar ook internationaal: Frankrijk, Portugal, Duitsland, België, Polen, Slowakije, Marokko, Paraguay en Punta del Este.
Website Arum Group

Wat zijn de plannen voor La Manga Club

Grupo Inversor Hesperia investeert in 2023 ruim € 20 miljoen in de verbouwing van het 5-sterren hotel tot een Grand Hyatt (3e hotel in Europa), nieuwe Spa, nieuwe restaurants en een upgrade ven de noordelijke golfbaan. Met deze extra investeringen en de komst van het Grand Hyatt hotel wordt een flinke kwaliteitsimpuls aan La Manga Club gegeven.

Wie zijn wij, Second Home Invest?

Al ruim 10 jaar adviseren wij onze klanten bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen vanuit Nederland. Wij bezoeken onze klanten bij voorkeur thuis, in hun eigen omgeving. Wij selecteren ons aanbod aan de hand van vijf criteria: zorgeloos, hoogwaardig, exclusief, waardevast en betrouwbaar. Wij werken voor toonaangevende projectontwikkelaars op de mooiste resorts in Spanje en Portugal waar we langdurig en intensief mee samenwerken. Voor alle projecten geldt dat je volledig wordt ontzorgd; het beheer & onderhoud en eventuele verhuur is altijd professioneel geregeld. 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vanaf de oriëntatie tot aan de aankoop van hun vakantiewoning, deskundig door ons worden geadviseerd en begeleid. Ook raden wij onze relaties aan zich te laten adviseren door advocaten, fiscalisten,  financieel specialisten ter plaatse. Indien gewenst, kan je daarbij gebruik maken van ons betrouwbare netwerk van adviseurs.

Wij hopen je op deze manier een beeld te hebben gegeven van de Spaanse projectontwikkelaar van La Manga Club en de manier waarop wij onze klanten begeleiden bij het aankoopproces van hun droomwoning in Spanje.

 

Disclaimer

Dit is de situatie per februari 2023. Het eigendom en de omstandigheden kunnen zonder aankondiging wijzigen.