Via Second Home Invest investeren in Spanje

door | Geplaatst: 20 dec 2022 | Bijgewerkt op: 21 aug 2023 | Investeren

Investeren in Spanje via Second Home Invest; waarom zou je het doen? Je hebt alle reden om jezelf deze vraag te stellen. Want wie online zoekt, concludeert na een korte blik op de zoekresultaten dat er tal van bedrijven zijn die helpen bij de aankoop van een vakantiewoning in Spanje. Hoe kies je nou uit al die aanbieders de juiste partij? Een partij die betrouwbaar is, verstand van zaken heeft en een persoonlijke aanpak hanteert? In deze blog leggen we uit waarom onze klanten al jarenlang tevreden zijn over ons en over de aanpak van Second Home Invest.

Wat Second Home Invest uniek maakt

Er zijn een paar zaken waarin Second Home Invest zich onderscheidt van andere kantoren die zich bezighouden met bemiddelen in vakantiewoningen in Spanje.

Klein maar fijn
In de eerste plaats is het de omvang van ons kantoor. Want die is klein; Second Home Invest bestaat uit twee personen, namelijk Gerard en Paulien Haagsma. Al meer dan tien jaar besturen wij samen Second Home Invest en hebben we de dromen van tal van mensen waar kunnen maken.

Persoonlijk contact
Dat we met z’n tweeën zijn heeft veel voordelen voor onze klanten. Zo hebben onze klanten altijd contact met een van ons; er is geen telefonist die een dossier erbij moet pakken om te ontdekken wie hij aan de lijn heeft. Dit persoonlijke contact wordt enorm gewaardeerd, merken we. We weten meteen wie we aan de lijn hebben, we bellen en mailen snel terug als het nodig is en we hebben met regelmaat fysieke momenten waarop we onze klanten zien.

Betrokken en up-to-date
Door deze persoonlijke aanpak, zijn onze klanten altijd op de hoogte van ‘hun’ vakantiehuis. Is de woning nog in aanbouw, dan weten ze hoever de bouw gevorderd is. Elke klant kent de stand van zaken rondom het papierwerk. Kortom: als Second Home Invest het weet, weten onze klanten het ook. Wij snappen namelijk heel goed dat je tijdens het – soms langdurige – traject van de aankoop van een woning in Spanje precies wil weten hoever de zaken gevorderd zijn.

Betrouwbaar, professioneel en vakkundig
Dat wij al meer dan tien jaar bemiddelen in vakantiewoningen in het buitenland en dat onze klanten blij en voldaan afscheid van ons nemen, laat zien dat wij betrouwbaar zijn. Elke klant kan op ons bouwen en van ons op aan. Niet alleen als het gaat om het contact tussen de klant en ons; het gaat zeker ook om de woningen die wij aanbieden. Na zoveel jaar op deze markt weten we waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten. Echt alleen dié woningen waarbij alles klopt (locatie, kwaliteit van de bouwmaterialen, documenten, beheer en verhuur, noem maar op) nemen we op in ons portfolio. Gelukkig kennen wij op onze beurt betrouwbare partijen en projectontwikkelaars in Spanje op wie wij kunnen rekenen.

De werkwijze van Second Home Invest

Ook in onze werkwijze sijpelt de betrouwbaarheid en het persoonlijke tussen de regels door. Zo begint alles met een goed gesprek. Geef je aan interesse te hebben in een woning, dan maken we op korte termijn een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierdoor weten we beiden met wie we te maken hebben en kunnen we het meteen hebben over de vakantiewoning waarin je geïnteresseerd bent; de kans is namelijk groot dat je meteen al veel vragen hebt.

Blijft jouw interesse voor die vakantiewoning groeien, dan komt er het moment dat je een optie kunt nemen op die woning. Je kunt dan ook een bezichtiging bezoek op locatie brengen; het eerste moment waarop je jouw vakantiehuis (in aanbouw) ziet.
Daarnaast kun je dan vaak een modelwoning bezoeken en zo een beeld krijgen van hoe jouw vakantiehuis er uiteindelijk uit komt te zien. Tip; combineer dit bezoek met een verkenningstocht in de omgeving of plak er een (kleine) vakantie aan vast. Je bent immers niet elke dag in het prachtige Spanje.

Na jouw bezoek aan Spanje gaan we gezamenlijk verder; we evalueren het bezoek, nemen de vervolgstappen door en brengen je in contact met juristen en fiscalisten die van de hoed en de rand weten. Weet je zeker dat je de investering in Spanje wilt doen, dan volgt daar het grote moment; de (voorlopige) koopovereenkomst.

En dan eindelijk, na het papierwerk en de notariële stukken, krijg je de sleutel van jouw droomhuis. Jij kunt gaan genieten in dit luxe huis dat van alle gemakken is voorzien. En helemaal van jou is…

Investeren in Spanje doe je natuurlijk via Second Home Invest

Durf jij het aan? Investeren in Spanje en je laten bijstaan door Second Home Invest? Wij zien ernaar uit om kennis met je te maken. En mocht je niet overtuigd zijn na het lezen van deze blog, dan leggen we graag uit waarom het slim is dat Second Home Invest je begeleidt bij dit proces. Wij weten zeker dat we je kunnen overtuigen. Wil je meer weten over ons of over een van onze woningen? Neem snel contact met ons op.