Abama Resort Tenerife

door | Geplaatst: 7 jun 2023 | Bijgewerkt op: 6 jun 2023 | Investeren, Tenerife

Het Canarische eiland Tenerife wordt ook wel ‘eiland van de eeuwige lente’ genoemd. En hoewel we dat moeten nuanceren (in het noorden zijn er minder zonuren en valt er meer regen dan in het zuiden én het is er wat koeler), is de boodschap duidelijk: wil je mooi weer en een mild klimaat, ga dan naar het paradijselijke Tenerife. Zelfs in de wintermaanden is het er gemiddeld rond de twintig graden!
In dit paradijs bevindt zich nog een ánder paradijs: Abama Resort Tenerife. Een oogstrelend, luxueus resort, omringd door bananenplantages en palmbomen. Daar is het wel degelijk eeuwig lente! En het goede nieuws: jij kunt hier een vakantiehuis kopen.

Wat maakt Abama Resort Tenerife uniek?

Abama Resort Tenerife is eenvoudig te bereiken: vanaf het vliegveld aan de zuidkant van het eiland rij je er in nog geen dertig minuten naartoe. Opvallend aan het resort is het groen op en rondom het resort. Tenerife is al prachtig van zichzelf, maar het resort geeft je meteen bij aankomst een tropisch vakantiegevoel.
Op het resort kom je volledig tot rust. En wel door deze zaken:

Direct aan de oceaan

De ligging van het resort is subliem. Het bevindt zich direct aan de kust en heeft een eigen strand en beachclub. Vanaf de kust gaat het resort zo’n vier kilometer het land in én heuvelop. Ofwel: je hebt een verbluffend uitzicht over de Atlantische Oceaan en het buureiland La Gomera. Om de huiseigenaren en vakantiegangers van dienst te zijn, rijdt er een shuttlebus die je van en naar het strand brengt. Handig!

Tennis en golf

Hou je van een balletje slaan op de golf- of tennisbaan? Ook dat kan op Abama Resort Tenerife. Het resort beschikt over een uitdagende 18-holes golfbaan, ontworpen door golfprofessional en golfbaanarchitect Dave Thomas. Wist je dat dit resort het enige golfresort is op Tenerife?
Tennisliefhebbers kunnen zich in het zweet werken op een van de zeven professionele tennisbanen of een van de vier padelbanen.
Overigens is er ook een fitnesshal waar je 24/7 terecht kunt.

Aandacht voor kinderen

Bij het resort hebben ze ook aan kinderen gedacht. Er is een groot en mooi terrein op het park, speciaal voor de kleinere vakantiegangers. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen. Er staan ook tenten waarin kinderen kunnen deelnemen aan educatieve activiteiten.

Zwembaden

De zwembaden op het resort zijn geschikt voor jong en oud. Er zijn meerdere (verwarmde) zwembaden, verspreid over het terrein, die allemaal een geweldig uitzicht bieden op het resort, de oceaan en de golfbaan.

Eten en drinken

Ook de innerlijke mens krijgt volop aandacht bij Abama Resort Tenerife. Stel je voor; je wordt wakker met uitzicht op de oceaan en besluit om te genieten van een verse croissant en een dampende kop koffie in een van de sfeervolle restaurants op het resort.
De hele dag door kun je terecht bij deze eetgelegenheden voor bijvoorbeeld een wijntje, een uitgebreid diner of voor typische Spaanse tapas. Van de aanwezige restaurants hebben er maar liefst twee een Michelinster!

Ik wil meer weten over het kopen van een vakantiehuis op Tenerife!

Hoe klinkt dat; een tweede huis op een prachtig, luxe resort op het warme Tenerife waar je elk jaar wekenlang optimaal kunt genieten? Als jij hier enthousiast van wordt en graag meer informatie wil, dan nodigen we je van harte uit om meer te lezen over Abama Resort Tenerife en de vakantieappartementen van Los Jardines.
Deze exclusieve appartementen hebben een waanzinnig uitzicht over het resort en de oceaan vanaf een eigen royaal terras of balkon. Sommige woningen hebben zelfs een privézwembad! Je geniet er volop van de moderne en comfortabele inrichting van het huis en profiteert van alle faciliteiten van het resort.

Vraag gerust meer informatie aan als wij je interesse hebben gewekt. Liever direct contact met ons? Dat kan natuurlijk ook! We geven je graag alle informatie over de aankoop van een vakantiehuis op Abama Resort Tenerife.